Antiaging SPA studio, Bulevar Nikole Tesle 57, 18000 Niš
(zelene zgrade u naselju iza Elektronskog fakulteta)

Gde smo
Kozmetički salon i studio za negu lica i tela

Povećanje usana hijaluronom

Odvajkada su ideal ženske lepote činile pune senzualne usne. Iako se ideal i trend ženske figure tokom vremena menjao, usne su bile i ostale predmet želja – muških i ženskih.Usne i strukture oko njih igraju važnu ulogu u izgledu lica. Bezbolan tretman u Antiaging SPA studiju najkvalitetnijim preparatima garantuje onakav izgled kakav želite. Kod nas je lepota je stvar izbora, a ne sudbine.

Kod nas možete naći veliki broj filera razlicitih proizvođača. Cena 1ml filera zavisi od vrste filera koja se koristi i u rasponu cena je od 150 do 250E. Tačne cene svih filera koji su u ponudi možete naći u cenovniku na ovom sajtu. U ponudi imamo sledeće brendove filera: Dermyal, Revanesse, Redexis, Restylane, Teosyal i Princess. Svaki od ovih brendova ima filere različite gustine, a od gustine zavisi i trajnost filera. Trajnost im je do godinu dana, dok se upotrebom Redexis filera za popunjavanje dubokih bora i oblikovanja kontura lica postiže trajnost i do dve godine.

Slika lepog zenskog lica na kojoj se vide rukavice doktora koji joj ubrizgava hijaluronski filer u gornju usnu radi povecavanja usana.

Male ili tanke usne kao i bore oko njih, mogu dovesti do neatraktivnog izgleda lica.

Nesrazmeran odnos između donje i gornje usne takođe je indikacija za popunjavanje filerima i popravljanje simetrije usana. Uvećanje usana preporučujemo u cilju zadovoljavanja estetskih kriterijima i standarda pacijenata, čiji sistem prioriteta podrazumeva pune usne jasnih lepih kontura. Tako možemo:

- Istaknuti ivicu usanaAngelina Jolie sa lepim i punim usnama i raybarusenom kosom.

- Postići simetriju usana kod osoba sa asimetričnim usnama

- Povećati volumen tankih usana

- Podmladiti usne

Hijaluronska kiselina dodavanjem volumena i vezivanjem vode, omogućava korekciju oblika i bolju hidrataciju usana što daje lep oblik i mladalačku svežinu usnama. Efekat je izvanredan i prirodan. Korišćenje ovog filera omogućava nam da bez perioda oporavka, ili bilo kakvih neželjenih dejstava, dobijemo osvežavanje i popunjavanje usana. Jednostavnost, bezbednost i komfor procedure čini je veoma popularnom za sve uzraste.

Injekcija hijalurona: spric sa iglom i ampula hijaluronskog filera.Hijaluronom ispunjenje, uvećanje usana deluje prirodno, rumeno i jedro. Osim za povećanje volumena, moguće je diskretnim dodavanjem hijalurona i podmladiti usne, takođe i korigovati sitne bore oko usana.

Sa godinama normalno je da se volumen usana smanjuje usled procesa starenja, pri čemu se javljaju bore na usnama, u takvom slučaju pravi izbor za one koji žele da imaju glatke, meke i pune usne jeste uvećanje.

Hijaluronski fileri se ubrizgavaju direktno u usne. Maksimalni konfor pacijenta postiže se primenom se lokalne anestezije. Tretman traje oko 15 minuta. Konačan oblik uvećanih usana vidi se odmah nakon tretmana, zadovoljstvo pacijenta je očigledno. Pogledajte snimak povećanja usana rađenog kod nas. Na početku se, naravno, daje anestezija:

Intervenciju na snimku obavlja dr Milica Ćirić, sertifikovani doktor stomatologije, sa sertifikatima za ovakve tipove intervencija.

Istog dana nakon intervencije može se staviti šminka i vratiti se u svakodnevni život. Postiže se efekat jedrih, mekih, punih usana. Potrebno je da se postigne potpuno prirodan skladan izgled, apsolutno uravnotežen sa celokupnom fizionomijom lica, usane moraju odavat utisak da su skladne, prirodne i neodoljive. Na mestu uboda pacijent može imat blagi bol nekoliko dana, ne preporučuje se odlazak kod stomatologa 7 dana nakon intervencije.

Punjenje hijaluronskom kiselinom nije trajno rešenje. Vidljiv efekat uvećanih usana traje od 3 do 12 meseci, zavisno od organizma. Pošto je hijaluronska kiselina sastavni deo ljudskog tela, ona se posle nekog vremena apsorbuje u organizmu i efekat punih usana iščezava. Uvećanje usana sa hijaluronom je je metod izbora zato što je , pre svega hijaluron potpuno prirodna supstanca koji se koristi i ne postoje trajni neželjeni efekti. Kada uvećavamo usne hijaluronom uvek ostaje mogućnost da se menjamo, ponovo punimo usne do željenog izgleda ili odustajemo. Mnoge dame počinju sa hijaluronom upravo da bi videle kako će to izgledati. Ne postoje nikakvi neželjeni efekti, a usne punjene hijaluronom izgledaju apsolutno prirodno.

Najvažnije je zadovoljiti ideal, pri čemu naši lekari diskretno podsećaju na neminovnu činjenicu da veličina usana treba da bude u harmoniji sa celokupnom strukturom lica. Nikada ne treba zaboraviti da je lepota u različitosti i da su ukusi i afiniteti beskrajno varijabilni.

Logo kompanije Restylane

Juvaderm filer

Na slici je kutija Teosyal Kiss hijaluronskog filera i lepa zena sa lepim i popunjenim usnama.

Kutija i injekcija dermyal filera

Ocenite ovaj članak
(6 glasa/glasova)
Još članaka u ovoj kategoriji: « Hijaluron Konture lica »
Ostavite svoj komentar

Popunite sva polja označena zvezdicom (*). HTML nije dozvoljen.

Radno vreme

  od ponedeljka do petka
  12:00 - 20:00
  (vikendom ne radimo)

Bul. Nikole Tesle 57
(zelene zgrade u naselju iza Elektronskog fakulteta)
18000 Niš
Tel: 018 588 699
Mob: 060 588 6990

telefon za zakazivanje

Pošeljno je zakazati termin. To možete uraditi na brojeve telefona 018/588-699 i 060/588-6990

Besplatni pozivi

besplatni pozivi za zakazivanje u kozmetickom salonu Možete nas kontaktirati i besplatno putem vibera i dobiti sve neophodne informacije i zakazati tretman.

Gde smo

lokacija kozmetickog salona