Antiaging SPA studio, Bulevar Nikole Tesle 57, 18000 Niš
(zelene zgrade u naselju iza Elektronskog fakulteta)

Gde smo
Kozmetički salon i studio za negu lica i tela

Popunjavanje bora

Koža je najveći organ čovekovog tela i ima niz značajnih funkcija uključujući i estetsku. Mnogobrojni faktori dovode do nastanka bora kao što su gubitak kolagena, elastina, gubitak masnog tkiva, dehidracija ćelija, uticaj gravitacije... Fileri su medicinski proizvod hijaluronske kiseline koji se ubrizgava ispod bore. Postupak je jednostavan i bezbolan. Radi se veoma tankom iglom kroz koju se ubacuje odredjena kubikaža filera.

Većina pacijenata se mogu odmah nakon tretmana vratiti svakodnevnim aktivnostima a efekti se vide odmah nakon intervencije.

slika podeljena na pola po vertikali pokazuje lice osobe pre i posle popunjavanja bora. Osoba je vidno podmladjena.

Dermalni fileri se najćešće kombinuju sa drugim anti-age tretmanima i tada je efekat dugoročniji.


Liquid lift lica počinje popunjavanjem bora srednjeg dela lica, odnosno popunjavanjem nazolabijalnih i bora između obrva. Nakon toga se popunjavaju bore oko usana i bore  donje regije lica. Po završenom liftingu, može se pristupiti aplikaciji mezoterapijskih koktela, ukoliko postoji potreba. 

Kožu vrata i deholtea, koja je specifična, tretiramo u viže navrata filerima posebne gustine i fluidnosti, primenom posebne tehnike injektiranja, što daje pravi efekat. Ovaj efekat se kasnije održava primenom mezoterapijskih koktela, prvo za stimulaciju učvršćivanja kože,  pa one za regeneraciju.  

Nacin ubrizgavanja hijalurona injekcijom u gornju usnu


Savetuje se da 3 dana nakon tretmana pacijent ne konzumira suviše topla ili hladna pića, ne uzima vitamin C i aspirin.

Dermalni fileri se koriste za tretiranje:

  • - ožiljaka od akniermalni fileri se koriste za tretiranje:
  • - naso-labijalnih bora (linije od nosa prema ustima)
  • - marionetskih bora (linije od usta prema bradi)
  • - bora smejalica
  • - bora mrštenja
  • - pušačkih bora (bore oko usana)
lekar ubrizgava hijaluron devojci u celo i ispravlja bore

Fileri hijalouronske kiseline proizvode se biotehnološkim postupkom u obliku sterilnog prozirnog gela.

Kod nas možete naći veliki broj filera razlicitih proizvođača. Cena 1ml filera zavisi od vrste filera koja se koristi i u rasponu cena je od 150 do 250E. Tačne cene svih filera koji su u ponudi možete naći u cenovniku na ovom sajtu. U ponudi imamo sledeće brendove filera: Dermyal, Revanesse, Redexis, Restylane, Teosyal i Princess. Svaki od ovih brendova ima filere različite gustine, a od gustine zavisi i trajnost filera. Trajnost im je do godinu dana, dok se upotrebom Redexis filera za popunjavanje dubokih bora i oblikovanja kontura lica postiže trajnost i do dve godine.

Prednost ovih modernih filera jeste da nisu permanentni, za razliku od starih silikonskih filera, i da su dugotrajniji u odnosu na zastarele kolagenske filere. Dodatna prednost hijaluronskih filera jeste u tome što ih nije potrebno testirati na alergije jer nisu životinjskog porekla, za razliku od kolagenskih filera.

Nova generacija dermalnih filera sadrži u svom sastavu i lidokain (anestetik) tako da je intervencija veoma konforna za pacijenta i lekara. U zavisnosti koji filer izaberete rezultati mogu trajati od 4 do 24 meseca.lekar ubrizgava filer lepoj devojci sa lepim ocima u celo i ispravlja bore

Odmah nakon tretmana može se javiti blago crvenilo i par crvenih tačkica na mestu uboda. Sve to prolazi već za 12 sati tako da nije potrebno izostajanje sa posla zbog ovakve intervencije. Šta više, izgledaćete sveže prirodno i podmlađeno!

Postavlja se pitanje kada je pravo vreme da se pošne sa Liquid Liftom. Sve zavisi od tipa kože, uticaja spoljašnjih faktora, hormonskog statusa, načina života, nege... Nema nekog uopštenog pravila, ali smatra se da u ranim tridesetim koža poseduje još uvek dosta svog hijalurona, pa se osveženje kože postiže primenom antioksidativnih mezoterapijskih koktela, ali nakon 35-te, količina hijalurona sе smanjuje i ovo je pravi momenat da se počne sa ovom metodom podmladivanja.

zagrljeni stariji par u poznim godinama sa podmadjenim izgledom

Ocenite ovaj članak
(3 glasa/glasova)
Ostavite svoj komentar

Popunite sva polja označena zvezdicom (*). HTML nije dozvoljen.

Radno vreme

  od ponedeljka do petka
  12:00 - 20:00
  (vikendom ne radimo)

Bul. Nikole Tesle 57
(zelene zgrade u naselju iza Elektronskog fakulteta)
18000 Niš
Tel: 018 588 699
Mob: 060 588 6990

telefon za zakazivanje

Pošeljno je zakazati termin. To možete uraditi na brojeve telefona 018/588-699 i 060/588-6990

Besplatni pozivi

besplatni pozivi za zakazivanje u kozmetickom salonu Možete nas kontaktirati i besplatno putem vibera i dobiti sve neophodne informacije i zakazati tretman.

Gde smo

lokacija kozmetickog salona